Naar vorige bladzijde

Inloggen op deze website

Sommige onderdelen van de website zijn alleen voor de leden van BV Kleiburg beschikbaar.

Om die paginas te kunnen inzien, moet u inloggen op de site. Daarvoor klikt u op het woord inloggen rechtsboven aan deze bladzijde. U hebt daarbij uw NBB nummer en een wachtwoord nodig.

 

Op een mobiele telefoon staat rechtsboven een knop. Nadat u daarop heeft geklikt, komt u in een scherm waarin u bovenin kunt kiezen.

 

Nadat u op geklikt heb verschijnt de mogelijkheid om uw NBB-lidnummer -dat is de gebruikersnaam- en uw wachtwoord in te vullen.
Weet u een van de twee of beide niet, dan kunt u die bij de NBB aanvragen. U gaat dan naar de site van "mijn NBB".

 

Lidnummer opvragen

Nadat u op "mijn NBB" heeft geklikt, komt u op een vrij lege pagina. Links op deze pagina staat een blauw vierkant waar onder andere de tekst 'Lidnummer opvragen' staat. Klik op die tekst.

In het volgende scherm vult u uw geboortedatum en postcode in. Nadat u op "Zoeken" hebt geklikt krijgt u direct uw NBB-lidnummer te zien.

 

Wachtwoord vergeten

Nadat u op "mijn NBB" heeft geklikt, komt u op een vrij lege pagina. U klikt nu in het scherm in het linker blauwe vak (zie figuur hierboven) op de tekst "Wachtwoord vergeten".

U vult op de bladzijde waar u nu komt uw NBB-lidnummer in en klikt op 'Aanvraag inzenden'. U krijgt dan een wachtwoord toegezonden van de NBB op het bij de bond van u bekende emailadres. Dat is hetzelfde als het emailadres dat de vereniging van u heeft.

 

Nog geen wachtwoord

Heeft u nog geen wachtwoord, dan kunt u dat aanvragen bij de NBB. Ga daarvoor naar de site mijnNBB en volg de procedure hierboven beschreven onder "Wachtwoord vergeten". U kunt dan nog wel gevraagd worden in te stemmen met de algemene voorwaarden van de NBB.

Inloggen

Met het van de NBB verkregen wachtwoord kunt u zowel bij de NBB inloggen als bij deze verenigingssite. Bij "MijnNBB" kunt u het door de NBB verstrekte wachtwoord wijzigen.
Bij het inloggen heeft u zowel het wachtwoord als uw NBB-lidnummer nodig.

Naar vorige bladzijde